CatalÓ Castellano
Agenda

Benvinguts al nou curs escolar!

¡Bienvenidos al nuevo curso escolar!

NORMATIVA ESPECÍFICA DE L'ÀREA D'EDUCACIÓ FÍSICA

 

  • Assistència:

L'assistència a les classes d'Educació Física és obligatòria, per tant, es portarà un control de l'assistència dels/les alumnes, passant llista a cada sessió.

Els justificants de les faltes d'assistència s'han de lliurar als professors d'educació física el mateix dia de la classe, sempre escrites a l'agenda escolar dins de l'apartat reservat.

La no participació a la part pràctica de la classe per malaltia, lesió o manca de roba esportiva, es consideraran també faltes quan no siguin correctament justificades.

  • Malalts i lesionats:

En cas de lesions o malalties breus (una setmana), s'ha de portar el justificant dels pares o tutors. Aquests/es alumnes han de participar de la classe d'educació física dins de les seves possibilitats i, si no, faran activitats o exercicis alternatius.

En cas de lesions de caràcter temporal (més d'una setmana), es requereix justificant de consulta signat pel metge. Ha de constar el tipus de malaltia, el nom de l'alumne i el temps de recuperació.

  • Equipament:

Per poder participar en la part pràctica de la sessió s'ha de portar la roba esportiva específica, és a dir, el xandall, el polo i el pantaló de l'escola i sabatilles esportives (és important marcar el nom i cognoms a tota la roba).

La manca d'aquest equipament implica no poder participar en la classe d'educació física.
 

  • Material:

Atès que el material i les instal·lacions són fonamentals per l'assignatura, i el seu deteriorament redueix sensiblement les possibilitats de la mateixa, els/les alumnes es responsabilitzaran dels mateixos, reposant-lo en cas de pèrdua o deteriorament pel mal ús.

 

Dragonada

 

        

        

     * Fotos de la pàgina web del Centre de Recursos de Nou Barris 

 

Jocs Tradicionals

 

   

        

        

* Fotos de la pàgina web del Centre de Recursos de Nou Barris

 

 

ACTIVITATS ON LINE: